Ravnajmo odgovorno!


Ne želimo, da vas skrbi, želimo pa, da se na Odprti kuhni počutite varno. Ker ste obiskovalci srčni in odgovorni ljudje, verjamemo, da boste še naprej upoštevali ukrepe in skrbeli zase ter ljudi okoli vas.

Tako bomo še vedno vsi upoštevali zlata navodila za preprečevanje širjenja koronavirusa, ki nas kar ne pusti na miru:

1. Čiste roke

Saj je jasno, ne? Roke je treba umivat. Tako je rekla mama, pa babica, pa zdravnik, pa še mi. Pipa in milo sta na Pogačarjevem trgu pri stopnicah, razkužila pa so na voljo na vseh stojnicah.

2. Primerna razdalja

Če si z ljudmi v vaši neposredni okolici niste tako blizu, da bi se z njimi želeli stiskati na kavču ob deževnih popoldnevih, ohranjajte varnostno razdaljo vsaj 1,5 metra, raje več. Kot smo rekli – kot da bi med vami in to drugo osebo ležal en Dončić.

3. Kihanje in kašljanje

Tako se zmenimo – če se ne počutite zdravi, ostanite doma! Če so vaše nosnice le vzdražile prelestne vonjave z naših stojnic pa poskrbite za ustrezno higieno– kihnete/zakašljate v rokav ali robec in si za tem dobro umijete ali razkužite roke.

4. Nepotrebni dotiki

Z neumitimi rokami se raje ne dotikajte obraza, pa tudi razne površine pustite pri miru (čeprav jih redno razkužujemo).

 

Naši ponudniki bodo pa tudi poskrbeli za sledenje ustreznim ukrepom – površine redno razkužujejo, hrano pripravljajo v skladu z vsemi (res hudimi) standardi, uvedli so brezgotovinsko poslovanje in ukinili možnost samopostrežbe – pribor, prtiček, pa tudi kakšno omakco, posip ali kos kruha vam bodo postregli sami.

To je to. Pridite mimo v četrtek in/ali petek, res vas bomo veseli. Pazite nase pa ne se gužvat, ni še čas za to.

 





Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se