Predvsem odgovorni, predvsem zdravi


Se spomnite, ko smo mislili, da bo korona en-dva-tri mimo in bo vse tako, kot je bilo nekoč? No … Ker virus noče proč, je zelo zelo pomembno, da pazimo nase in na druge ter upoštevamo priporočila NIJZ in drugih pristojnih inštitucij. Le zdravi se bomo lahko ob petkih še vedno srečevali na Pogačarjevem trgu. Resno.

 

Razdalja, razdalja, razdalja

Res nas veseli, ko nas obiščete in posedite na s soncem obsijanih stopnicah ali za mizami. Všeč nam je, ko kakšno jed ali pijačo tako vzljubite, da ste pripravljeni zanjo stati v vrsti … Ampak! Ohranjajte vsaj poldrugi meter razdalje, stiskanje pa prihranite za vaše domače.

 

Snažne dlani, nobenih skrbi

Umivajte in razkužujte roke. To je res važno! Voda teče pri pipah ob stopnicah, razkužila pa so na voljo na vseh stojnicah.

 

Na zdravje!

Če kihate in kašljate, ker se počutite slabo in ste morda bolni, obisk mesta prihranite za kak drug dan in raje rezervirajte zmenek z domačo posteljo. Če vas je v nosu požgečkalo, ker na Odprti kuhni tako lepo diši, pa kihnite v rokav ali robec. In nato ponovite vajo z umivanjem in razkuževanjem rok.

 

Lej, mama, brez rok!

Ne dotikajte se površin, če ni zares treba. Pustite se postreči – dodatke, omakce, prtičke in pribor vam bodo podali naši ponudniki. Ne dotikajte se obraza, če ni nujno.

 

Želimo, da se na Odprti kuhni počutite varno in sproščeno, hkrati pa želimo, da ste ekstra odgovorni in previdni. Zmenjeno? Zmenjeno.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se