Ulovili še eno zvezdico


Smejali smo se z Jorgom Zupanom, se po vršacih ozirali z Urošem Štefelinom, sedaj pa je napočil čas za novo poglavje kampanje »Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega.«, ki jo naša ekipa Sous Chef pripravlja v sodelovanju z blagovno znamko Mastercard. Kdo je glavni akter?

Fakuč. Uroš Fakuč.

Nekoč, ko smo še lahko pohajali po drugih občinah, smo se odpravili na obisk v novogoriško Restavracijo Dam k hotelirju in chefu Urošu Fakuču. Osupnila sta nas njegova predanost in perfekcionizem, ki ju izžareva posestvo, vse od s sodobno umetnostjo zapolnjenih sten do drobnih cvetov, ki jih s filigransko natančnostjo kot piko na i dodaja svojim jedem.

Spregovorili smo o njegovih skrbno izdelanih načrtih, uživali v dobrotah z morskim pridihom in se trudili uloviti čim več sproščenih, z gromkim smehom zapolnjenih trenutkov. Našim zvezdničnim prigodam lahko sledite na Facebook strani blagovne znamke Mastercard, do četrtka, 11. februarja, pa lahko sodelujete tudi v nagradni igri, ki bo srečnežu in njegovi najljubši osebi prinesla nepozaben večer v restavraciji Dam.





Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se