Kaj te dni počnemo zvezdogledi?


Zvezdogledi še vedno zvezdogledimo.

V sklopu kampanje »Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega.«, ki jo naša ekipa Sous Chef pripravlja v sodelovanju z blagovno znamko Mastercard, se še vedno mudimo v kuhinjah nadarjenih in delovnih chefov, ki so k uveljavitvi Slovenije kot izjemne gastronomske regije pripomogli tudi z lani osvojenimi Michelinovimi zvezdicami. Koga smo obiskali tokrat?

V zatišju zime nam je pomlad pričaral chef Gregor Vračko iz Hiše Denk, edine prejemnice Michelinove zvezdice na Štajerskem.

Chef Gregor Vračko je poseben kaliber. Sproščen v svojem svetu dela tisto, kar ga veseli, a svoje kulinarične zgodbe in uspehov ne romantizira – zaveda se, da sta za uspeh Hiše Denk zaslužna predvsem trdo delo in vztrajnost ekipe, njegova trma, vsestranska podpora njegove žene Alenke ter vpliv njegove najstrožje kritičarke, male Mile.

Oglejte si videozgodbe, objavljene na Facebook strani blagovne znamke Mastercard, spoznajte chefove prigode, mnenja in najljubše sestavine ter ne pozabite sodelovati v nagradni igri, ki bo morda prav vam omogočila obisk pri chefu Gregorju Vračku, kulinaričnem frajerju iz Zgornje Kungote.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se