Na čakanju


Še vedno držimo pesti!

Še en petek je švignil mimo, a tokrat ga ne bomo posvetili nostalgičnemu obujanju spominov ob fotografijah čudovitih jedi in veselih ljudi na Pogačarjevem trgu. Tokrat bomo z vami delili dobro in slabo novico.

Dobra novica je, da z 9. sezono Odprte kuhne ne začenjamo danes, ko je dan siv, moker in neprijazen. Slaba novica pa je, da z 9. sezono Odprte kuhne ne bomo začeli niti naslednji teden. Z veseljem bi okrivili vreme in se znesli nad njegovo muhavostjo, a razlog tiči drugje in je verjetno vsem dobro znan …

Ob načrtovanju nove sezone smo upali, da bodo razmere do sedaj že omogočale izvedbo Odprte kuhne, prav takšne, kot jo imamo radi, a situacija z virusom ni niti rožnata niti rumena, predvsem pa ne takšna, kot smo si je želeli.

Z otvoritvijo bomo torej počakali do takrat, ko bo bolje, ko bodo naša druženja lahko varnejša in bolj sproščena. 

Obljubimo, da vas bomo o datumu otvoritve obvestili takoj, ko bomo v njega lahko tako prepričani, da se ga bo dalo v planerje zapisati s flomastrom. Do takrat pa držite (še vedno dobro umite) pesti, da se vidimo kmalu!

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se