Ko bo, bo krasno!


Tudi prvi dnevi aprila letos znova minevajo brez Odprte kuhne. Znova se držimo zase, znova hranimo droži in iščemo še neraziskane ter manj obljudene kotičke svojih regij, kjer bi se lahko brezskrbno nastavljali prvim res toplim sončnim žarkom in si nemara celo privoščili kakšen sendvič.

Medtem ko čakamo, še vedno iščemo in skrbno hranimo drobce sreče. Najdemo jih v jutranjem čebljanju ptic, v nežnih cvetovih sadnega drevja, v okusnih, pretežno doma pripravljenih obrokih in na seznamu ponudnikov, ki se nam bodo, takoj ko bo možno, ob petkih pridružili na Pogačarjevem trgu …

Kaj bo dobrega?

9. sezona Odprte kuhne bo krasna, saj bodo pisano druščino in pester nabor dobrot dopolnili novi ponudniki od blizu in daleč. Spoznajte novo trojico, ki se je neizmerno veselimo.

Z nami bodo:

Gostilna in vino Bužinel s krasno ponudbo morskih sadežev in rib, perfektno dopolnjeno z izborom najboljših vin iz domače kleti.

The AMAZE s pisanimi burgerji in ostalimi street food klasikami 100% rastlinskega izvora ter krasnimi zeliščno-sadnimi, tako zelo osvežujočimi limonadami.

Taco Polako z nepredvidljivimi, a vselej odličnimi avtentično-neavtentičnimi tacosi in krasnim smislom za humor.

Komaj čakamo!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se