Kaj počnemo novembra?


Dobro jemo, se razume!

Z ekipo smo se odločili, da si bomo čas do pomladi in ponovnih gurmanskih srečevanj na Pogačarjevem trgu krajšali s snovanjem jesensko-zimskih projektov, nabiranjem idej in energije za novo sezono ter predvsem z uživanjem v odličnih jedeh. V sivem novembru to pomeni …

- obisk EFS

Ekipa European Food Summit, čestitamo vam za odlično izpeljano izvedbo simpozija! Uživali smo v dobrotah najboljših chefov in pozorno prisluhnili navdihujočim zgodbam izjemnih govorcev. Navdihnjeni z novimi idejami si bomo tudi mi še naprej prizadevali za odgovorno ravnanje in trajnostno zasnovano prihodnost s hrano za boljši jutri.

- martinovanje

Če je 11. november med tednom, sta martinova vikenda oba, kajne? Da. Praznovali smo prejšnji vikend, praznujemo danes in praznovali bomo v prihajajočih dneh. Ne na velikih praznovanjih, to pač letos spet ne gre, v manjšem krogu pa vendarle – morda se bomo ustavili na kozarcu pri Vandru, se zapeljali na pojedino do Pišek bara ali Gostilne Grabar, naročili paket pri Dvoru Jezeršek, si martinovo obrnili po svoje s pekinško raco pri Kitajskem vrtu in še malo pofirbcali, kaj so pripravili drugi ponudniki in prijatelji Odprte kuhne.

- pestre vsebine November Gourmet Ljubljana

Najboljša kulinarična ponudba prestolnice novembra vabi k uživanju. Pričarali si bomo svojo okusno okušnjo – usvojili novo znanje na katerem od kuharskih tečajev, okusili kakšno novo kombinacijo z džinom ali pivom, se pocartali z njoki, paštico, izvrstnim vikend kosilom ali imenitno večerjo. Preverili bomo še, kaj so si tokrat zamislili pri Meat Business, koga bo v Ateljejevi rezidenci gostil chef Jorg Zupan in odkrili čudoviti Mikrosvet – dogodek (pri katerem ima prste vmes tudi naša ekipa), na katerem bodo izjemen spekter okusov, ki ga ustvarjajo mikroorganizmi, predstavljali Luka Košir (Grič), Irena Orešnik (Sirarstvo Orešnik), Svarun Leskovšek (Kletvica) in Miha Tome (Barut Brewing and Blending).

Kaj pa boste vi počeli novembra?

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se