Vi pa ste mislili, da je november dolgočasen


Seveda pogrešamo naša petkova druženja, poigravanje sončnih žarkov na Pogačarjevem trgu ter nove in nove kombinacije dobrot naših čudovitih ponudnikov. A medtem ko čakamo novo pomlad, se nikakor ne dolgočasimo.

Kaj smo počeli novembra?

Privoščili smo si še eno krasno MINIkuhna odpravo in odvijugali do sončne Dolenjske. Pisana kolona MINI vozil nas je najprej popeljala na pokušino svetovno priznanih mesnin Biosing, nato pa na vse prej kot skromno kosilce k prijateljem z Dnevnega bara Pr'Mrtinet. Dobrote z žara in izpod sača, predvsem pa dobra družba, so nas napolnili z energijo za zadnji podvig v dnevu – delavnico priprave slaščic pod vodstvom najboljše in najprijaznejše učiteljice Lee Grom iz Stories by Lea. Skupaj z MINI Slovenia smo si tako pripravili čudovit jesenski izlet, takšen, ki se ga bomo še dolgo z veseljem spominjali.

Za nor, bolj nor, najbolj nor zaključek meseca pa je seveda poskrbela Brina, ki se je znova podala v družbo in 25. novembra obiskala Aftr. Tam si je v sodelovanju s Turizmom Ljubljana in Gourmet Ljubljana pripravila prvi Brina Cockcompetition, ki je poskrbel za obilico novega znanja in še več dobre zabave. Dominik Gobec, Gal Pilko in Anja Skrbinek, vodilni domači strokovnjaki s področja miksologije in priprave raznovrstnih pijač za spremljavo k jedem v vrhunskih restavracijah, so z zbranimi delili svoje trike in nasvete, večer pa smo nadaljevali z ogledom prvega tekmovanja petih mladih akterjev sodobne miksologije, tako rekoč novih obrazov in svetle prihodnosti tega brbotajočega področja. Zmagovalec prvega Brininega Cockcompetitiona je postal Samo Simjanovski, ki se bo s prestižnim naslovom lahko šopiril še leta. Zahvaljujoč odličnim koktejlom gostujočega dvojca Silk & Fizz, prigrizkom, ki jih je pripravljal Jorg Zupan z ekipo in glasbene spremljave DJ Mondaya smo odpili in odplesali v noč. Brina se nam je v poznih urah izmuznila in s svojim dolgim plaščem odšuštela lepotnemu spancu naproti, pred tem pa obljubila, da se srečamo ob letu osorej.

Kaj se obeta decembra?

Počitek, zorenje odličnih idej za novo sezono, čas z najdražjimi in obilica dobre hrane, seveda.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se