Še ena pot okrog sonca pri koncu


Kako nora je misel, da se milijarde malih osebnih svetov dan za dnem na veliki živopisani vrtavki vrti okrog svoje osi in potuje skozi vesolje? Da vsak obrat, zapolnjen z lepimi in manj lepimi trenutki, manjšimi in večjimi izzivi, beležimo na koledarju, dokler po 365 obratih ne potegnemo črte in ocenimo bilance.

 

Je bilo leto dobro?

Srečni smo, da lahko pritrdimo. Naše leto je bilo živahno in pestro, zapolnjeno z velikopoteznimi načrti, včasih zastrašujočimi izzivi, predvsem pa s čudovitimi trenutki v vaši družbi. Ko razmišljamo o utrinkih iztekajočega se leta, naštejemo vsaj 32 prekrasnih dni, ki smo jih na Odprti kuhni preživeli v vaši družbi, ko smo skupaj lovili sončne žarke in pihali v oblake, ko smo se glasno smejali in sproščeno uživali. Tem dodamo še srečevanja na Pivo & Burger Festu pa na Brini in ob drugih priložnosti, pa še nešteto ur preživetih z našo (ožjo in širšo) ekipo, s čudovitimi ponudniki in prijatelji. Toliko obratov okoli svoje osi, zapolnjenih s smehom in toplino, le kako nam ne bi bilo lepo?!

Kljub temu da zadnja leta potovanj skozi vesolje kažejo vse več razpok v naši živopisani vrtavki, od tistih fizičnih, iz katerih bruha lava, do tistih v sistemu vrednot njenih prebivalcev, se bomo potrudili izogniti črnogledosti. Še naprej bomo verjeli, da se dobro vrača z dobrim in da lahko še tako majhni trenutki prijaznosti in solidarnosti vodijo do velikih sprememb. Zato bo tudi prihajajoče leto polno lepega in dobrega, predvsem toplih objemov, prijaznih nasmehov in odličnih dobrot.

Naj bo srečno!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se