In odštevanje se lahko začne …


Pomlad se nam nasmiha, s seboj prinaša glasno ptičje petje, cvetoče sadno drevje in vsesplošno veselje. S pomladjo, natančneje ta petek, 22. marca, se v mesto vrača tudi Odprta kuhna. Končno.


Le nekaj dni nas loči od brezskrbnega nastavljanja prvim toplim sončnim žarkom na Pogačarjevem trgu, le še nekaj dni od ponovnega srečanja z našimi ljubimi ponudniki, ki že skrbno pripravljajo dobrote, le še nekaj dni od veselega nazdravljanja na nove začetke, na pomlad, na sveže ideje, na srečo in prijateljstvo!


Tudi v dvanajsti sezoni bomo poskrbeli za nekaj novosti, a vseh vam še ne bomo izdali. Za začetek se bomo le zavezali, da bo tudi ta sezona razburljiva in nepozabna, da bo ponudila še več novih okusov, še več priložnosti za druženje (tudi na novih lokacijah), še več pestrih projektov in sodelovanj in še več … no, vsega!


Z največjim veseljem vas zato vabimo, da se nam na Pogačarjevem trgu pridružite že ta petek med 10. in 21. uro, da se pomudite med pisanimi stojnicami, pokusite kaj novega ali izberete svojo najljubšo klasiko, si privoščite kozarec (ali dva) za spremljavo, poiščete svoj najljubši kotiček in skočite v novo sezono gurmanskih druženj v najboljši družbi.


V letošnji sezoni bodo veselje in odlične okuse z nami na Pogačarjevem trgu delili:

Indijska restavracija Namasté, Brina Mixology, Gostilna in pivnica Stari Pisker, Super hrust, Food Point, Craft Beer, Restavracija Kitajski vrt, J&B vinoteka, Kletvica Natural Wine bar, SMASH Ljubljana, Boul, MEMON Prosciutto e Vino, Moji štruklji Slovenije, Skuhna, Španska vas, Atelier Karim, Breg, DobroVino.si, Dnevni bar pr'Mrtinet, The AMAZE, Punkt Kotlje, Roza Slon, Pie Shop, Majaronka, Stories by Lea, Ogam Korean Restaurant, Dežela okusov, Veganika, Argentino Steakhouse, Gostilna Mihovec, Gostilna pri Mari, Restavracija Shambala, Abi Falafel, Bon Bon čokoladni atelje, Domačija Lisjak 1956, Taverna Tatjana, Altrokè, Gostilna Čad, Pišek Bar, Pekarna Ana, Dvor Jezeršek, La Mousse Goose, Piccola, Kontrabant, Fungalist, Bistro Gaudi&Naan, LOU bistro, Bistro Vrt Lili Novy, TWISTER Ice Cream Rolls, Toro, Matsuri, Merit Showroom, Hanin Atelje, Daša's Pottery, TINK superfood café, Aftr, Kmetija Žgajnar, dve stojnici Odprte kuhne z osvežilnimi pijačami in seveda še kakšno presenečenje …

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se