Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Čaka nas sončen vikend

Na veliko veselje vseh nas vremenoslovci za prihodnjih nekaj dni napovedujejo lepo, sončno in toplo vreme. Prav idealno za jesensko obarvan kulinarični vikend na prostem, ki ga pripravljamo za vas.

V petek bomo, kot se spodobi in je v navadi, na Pogačarjevem trgu v Ljubljani uživali v jesenskih krožnikih, sončnih žarkih in super družbi. Z juhicami in enolončnicami, slastnimi mesnimi jedmi, odličnimi veganskimi domislicami, sladicami vseh vrst in izbrano kapljico vas na ljubljanski tržnici pričakujemo med 10. in 21. uro.

Tudi tokrat se bomo na naši kulinarični tržnici poleg popularnih klasik veselili nekaj novosti: Twisterjeva ekipa bo priljubljenim sladolednim rolicam dodala še fine palačinke z najrazličnejšimi nadevi, pri Gelaterii Romantika se bomo greli z domačo vročo čokolado, za nove zanimive koktejle pa bo poskrbela Žganjekuha Kržič.

Dan kasneje, v soboto, 13. oktobra, se Odprta kuhna še zadnjič letos seli na Obalo. Na Carpacciovem trgu in v Taverni v Kopru bodo naši kuharski mojstri, ki se jim na tej lokaciji prvič pridružujejo Gostilna Pri kozolcu, Veganika in Žganjekuha Kržič, svoje dobrote ponujali med 11. in 21. uro.

Pridružite se nam, da skupaj proslavimo še en sončen jesenski konec tedna. Nikoli se ne ve, kdaj bo lepega vremena in s tem sezone konec.

Se vidimo!
-
Nikoli ne zamudite novosti z Odprte kuhne - prijavite se na naše tedenske e-novice.

 

Deli: