Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Četrta sezona Odprte kuhne je zaključena

V zadnjem oktobrskem koncu tedna smo z dogodkoma v Ljubljani in Kopru zaključili četrto sezono Odprte kuhne. Oba dogodka sta bila čudovita in nekoliko čustvena, saj smo skupaj preživeli toliko čudovitih trenutkov. Utrinke zaključka sezone Odprte kuhne v Ljubljani in Kopru si lahko ogledate na naši Facebook strani

V letošnjem letu se je na preko 40 dogodkih v štirih slovenskih krajih predstavilo 75 različnih ponudnikov, okušali pa smo lahko resnično raznolik in zanimiv nabor jedi in pijač - od slovenskih tradicionalnih specialitet do najrazličnejših mednarodnih jedi, od presnih in veganskih do ribjih in mesnih specialitet, od dišeče kave do vrhunskih vin in piv - za vsakogar se je našlo nekaj. 

Ob koncu sezone bi se radi zahvalili vsem, ki ste sezono naredili fantastično: Vam, dragi obiskovalci, za vašo dobro voljo in pozitivno energijo, ki nam vedno znova daje zagon, da smo boljši. Vsem ponudnikom Odprte kuhne, ki nas vsakič znova navdušujejo z raznolikimi okusi in aromami. Vsem članom organizacijske ekipe za marljivost in zavzetost, za ideje in pomoč. Kolektivu ljubljanske tržnice, ker je z nami od vsega začetka in nam že štiri leta stoji ob strani pri izvedbi Odprte kuhne. Ekipam v Celju, Kopru in Novi Gorici, da so nam pomagali naš projekt prestaviti v novo okolje in nam predstavili toliko novih, zanimivih ljudi. In vsem ostalim, ki ste na kakršen koli način pripomogli k temu, da je Odprta kuhna ponosno prijadrala do več kot stotih dogodkov. 

Moramo priznati, da bomo vrvež naše kulinarične tržnice v zimskih mesecih kar pogrešali. A ne skrbite, Odprta kuhna bo s svežimi idejami in novimi močmi spet z vami spomladi 2017. 

Do takrat bodite lepo, se vidimo kmalu!

Deli: