Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Jesen na krožniku

 

Z odločnimi koraki smo stopili v jesen in hvaležni smo za vsak petek, ko se lahko obsijani s soncem družimo ob odlični hrani. In ta petek bo prav takšen - sončen in poln jesensko obarvanih jedi.

Na Falaflov meni se vrača lečina čorba, ki je kot naročena za jesensko zdravo kosilo, Veganika pa bo še razširila ponudbo juhic na Odprti kuhni, saj bo premierno predstavila dišečo čebulno juho, okrepčano s krompirjem.
Za ljubitelje krepkih mesnih jedi bo izbira pestra, gotovo bodo zadišala svinjska rebrca z žajbljem in medom Gostilne pri Mari ali svinjske in telečje pečenice Gostilne Pri kozolcu.
Sladkosnede bodo Experimentovi fantje pogreli s hudo, gosto vročo čokolado z malinami, Jezerškov šmorn pa je za ljubitelje sladkih pregreh tako ali tako klasika.

Torej, nekaj idej za petkovo uživancijo imate, zdaj pa le še pridite na Pogačarjev trg! Nikoli namreč ne vemo, kdaj se bo vreme odločilo, da se srečamo zadnjič.

Se vidimo!
-
Nikoli ne zamudite novosti na Odprti kuhni - prijavite se na naše e-novice!

Deli: