Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Naslednjo sredo v Novi Gorici!

Odprto kuhno v Novi Gorici zaradi slabe vremenske napovedi prestavljamo za en teden, na sredo, 30. maja, ko bomo stojnice z najboljšimi uličnimi dobrotami postavili na zdaj že dobro znani lokaciji na Bevkovem trgu.

Med 10. in 21. uro bo 30 ponudnikov domačih in mednarodnih jedi in pijač poskrbelo za še en nepozaben gurmanski dogodek, poln novih okusov in prijetnih družabnih trenutkov.

Med novostmi naj omenimo Skuhno, ki bo v mesto vrtnic prinesla okuse Afrike, Azije in Južne Amerike, Gin & Tonic by eVino, ki bo z elegantnimi preoblekami tega klasičnega koktejla poskrbel za malce poletno vzdušje, ter Pr’ Mrtinet iz Luč pri Grosupljem, ki bodo pripravljali sočno burgerje z natrgano svinino in na žaru popečena goveja rebra.

Ker ste jih pogrešali, se na Bevkov trg vračajo tudi Green Republic s smutiji in sadnimi sokovi, Dvor Jezeršek s svojim legendarnim šmornom, ter Gostilna Pri Mari z dušenimi rebri, vampi po tržaško in korenčkovo potico za pravo domače kosilo.

Da bo veselje popolno, se nam čisto prvič letos ravno v Novi Gorici pridružijo fantje iz ekipe Experiment; no ART = no FUN, ki nam bodo dan polepšali s finimi kavnimi napitki in poleg navrgli še kakšen dober vic. :)

Se vidimo!

-
Ne zamudite nobenega gostovanja Odprte kuhne - prijavite se na naše tedenske e-novice!

Deli: