Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Odprta kuhna se vrača!

Dragi prijatelji!

Pripravite se na najbolj razburljivo kulinarično dogodivščino na sončni strani Alp, saj se najbolj priljubljena prehranska tržnica pri nas - ena in edina Odprta kuhna - tudi to pomlad vrača na Pogačarjev trg v Ljubljani!

Že četrto leto zapored so naši mojstri ulične prehrane, strokovnjaki za vino in pivo ter turistične kmetije in bistroji združili moči s priznanimi chefi iz najboljših restavracij in gostiln z vseh koncev Slovenije, da vas popeljejo na potovanje okrog sveta - grižljaj za grižljajem, požirek za požirkom. Doživeli in okušali bomo veliko novega, vse od enostavnih jedi za dušo do drznih kulinaričnih eksperimentov in vrhunske kulinarike, spoznavali bomo nove prijatelje in skupaj ustvarjali nepozabne trenutke.

Od 25. marca naprej se na čudovitem Pogačarjevem trgu v Ljubljani družimo vsak sončni petek od 10. do 21. ure in tako bo vse do pozne jeseni.

Dobrodošli!

p.s.: Še dva namiga: na družabnih omrežjih delite svoje najljubše trenutke z uporabo oznake #odprtakuhna, središče mesta pa obiščite z javnim prevozom LPP, kolesom ali peš. #GreenCapital2016

 

Deli: