Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Petkov kulinarični zmenek

Čaka nas še en poletni petek, ko bomo poleg fine jedače in pijače iskali nove načine, kako se ohladiti in osvežiti. Seveda vam zaupamo naš nasvet …

Na Pogačarjev trg prvič prihaja mlada ekipa Veganika, ki bo med stojnice Odprte kuhne s svojimi veganskimi poslasticami prinesla nekaj svežega vetra, njihov nice cream, serviran v polovički kokosovega oreha pa bo kot naročen za vroč poletni dan. Na izbiro bodo štirje okusi, priporočamo, da preprosto poskusite vse!

Vroče (a sveže) novosti nas čakajo tudi ob pokriti tržnici, kjer bo Deželo Celjsko zastopalo Šmarje pri Jelšah z nečim čisto novim - s čili vinom Chillino. Prvič se nam bodo pridružili tudi Daša s svojo keramiko Daša’s Pottery ter ajdovska ekipa Faladur, ki nas bo s tradicionalnimi grižljaji in požirki popeljala po Vipavski dolini.

Še en petek, ki ga ne gre zamuditi!
-
Ostanite na tekočem - prijavite se na naše e-novice!

 

Deli: