Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Petkovi poletni grižljaji

Prišli so vroči dnevi in večino časa razmišljamo le o tem, kako bi se ohladili - končno je čisto pravo poletje! Če se ne boste odpravili na hlajenje na morje, ob jezero ali kakšno drugo obliko vode, se oglasite na Odprti kuhni, kjer bomo za hlajenje poskrbeli mi!

Vander bo svojo ponudbo osvežil z govedino v solati (po domače esihflajšem), pri Tatjani bomo jedli sardelice in hobotnico v solati ter se pretvarjali, da smo na morju, pri Romantiki bomo izbirali najljubši sladoled, Restavracija Tabor nas bo na obalo peljala s školjkami na rdeče in nas hladila z gazpačom, prava poletna svežina pa nas čaka tudi v tekočem agregatnem stanju. Poleg standardne ponudbe kraft piva bosta iz pip tekla dva poletna posebneža: Peliconov Gosedalin in HumanFishev Oberlaibacher Weisse, da o vseh limonadah, ledenih čajih, špricih, koktejlih in drugih ledeno hladnih tekočinah sploh ne govorimo!

Pridite in uživajte poletje v najboljši družbi!
-
Ostanite na tekočem z novostmi na Odprti kuhni - prijavite se na naše e-novice.

 

Deli: