Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Prejeli smo priznanje Snovalec 2018

Slovenska turistična organizacija je za letošnje snovalce izbrala tri inovativne ideje in s ponosom lahko povemo, da smo med njimi! Naš projekt Slovenija - kulinarična destinacija, ki Odprto kuhno nadgrajuje v celostni turistični produkt, je strokovna komisija za finalista izbrala med 40 prijavljenimi projekti.

Od vsega začetka našega projekta smo verjeli, da se mora Slovenija trdneje umestiti na kulinarični zemljevid sveta in letos smo Odprto kuhno razširili v koncept kulinarično-informacijskega centra, prek katerega se bo Slovenija svetu predstavila kot povezana gastronomska destinacija.

Projekt povezuje kulturno in naravno dediščino z gastronomijo, dodano vrednost pa prinaša predstavitev različnih regij z izvirnimi lokalnimi in regionalnimi jedmi, kakovostnimi ponudniki in ustvarjalci rokodelci.

Veseli smo, da je tudi STO v ideji prepoznala potencial in nam tako pomagala pri izvedbi projekta, ki bo ugledal luč sveta že v maju 2018.
-
Za sveže informacije o Odprti kuhni se naročite na naše tedenske e-novice.

Deli: