Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Še zadnjič v Celju

Pred nami je še zadnji “vikend paket” Odprte kuhne - v petek se še predzadnjič družimo v Ljubljani, v soboto pa zaključujemo sezono gostovanj v knežjem mestu.

V petek bomo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani med 10. in 21. uro uživali v poznojesenskih sončnih žarkih ter obiskali vse svoje favorite, saj nam do konca sezone ostaja le še en petek, pa še to le v primeru, da bo vreme naslednji teden sodelovalo z nami. Obisk Odprte kuhne je torej ta petek obvezen. Mi smo si že sestavili seznam, kaj vse bomo finega pojedli in popili. Pa vi?

Še zadnje celjsko gurmansko martinčkanje pa bo potekalo to soboto, 20. oktobra, ko bodo od 10. do 20. ure na Mestni tržnici z jedmi od tu in tam stregli kuharski mojstri iz vse Slovenije. Na peti, zadnji Odprti kuhni sezone v Celju pa ne bo manjkalo novosti.
Prvič se bosta Celjankam in Celjanom predstavila kar dva nova ponudnika - Gostilna Pri kozolcu iz Vojnika z domačimi štruklji, krapi in pečenicami ter Veganika iz Črnomlja z veganskimi njoki s pestom, pitami in drugimi super sladicami.
Twisterjeva ekipa bo priljubljenemu zrolanemu sladoledu dodala še palačinke s številnimi nadevi, zvite v kornet, Experimentovci bodo poleg jabidabi napitkov postregli vroč čokoladni puding, pri Super hrustu pa bo hrustljavi odojek dopolnjen s krepko jesensko prilogo - kislim zeljem s slanino in praženim krompirjem.
Odpovejte vse druge načrte in se nam pridružite na praznovanju zaključka še ene pestre in okusne sezone Odprte kuhne v knežjem mestu.
-
Nikoli ne zamudite novic z Odprte kuhne - prijavite se na naše tedenske e-novice!

Deli: