Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Šesta sezona je končana

Pretekli petek smo v velikem slogu zaključili šesto sezono Odprte kuhne. Zaključni dogodek v Ljubljani je minil v znamenju čestitk in pozdravov, nekaj utrinkov pa si lahko ogledate na naši Facebook strani.

Če smo čisto iskreni, skoraj težko verjamemo, da je sezone že konec, saj je šla mimo, kot bi mignil. Pa vendar je od prve pomladne do zadnje jesenske Odprte kuhne minilo sedem mesecev in tri dni, v tem času pa smo izvedli 41 dogodkov - 26 v Ljubljani, 5 v Celju, 4 v Novi Gorici in po 3 v Kopru in na Ptuju. Naši ponudniki so se predstavili s preko 300 jedmi, ki so nasitili tisoče obiskovalcev. Glede na vse povedano morda kljub vsemu ni čudno, da je minilo tako hitro, ko pa smo se imeli tako lepo.

Ob koncu sezone bi se radi zahvalili vsem, ki ste sezono naredili še bolj fantastično kot vse doslej:
Vam, dragi obiskovalci, za vašo dobro voljo, radovednost in zvestobo, ki nam vedno znova dajejo zagon, da smo boljši.
Vsem ponudnikom Odprte kuhne, ki nas vsakič znova navdušujejo z inovativnostjo in marljivostjo, ki imata za rezultat vse raznolike okuse in arome Odprte kuhne.
Vsem članom organizacijske ekipe za trdo delo in zavzetost, za ideje in pomoč, za smeh in čisto pravi timski duh. Face ste, vsi od prvega do zadnjega!
Kolektivu ljubljanske tržnice, Simbiu iz Celja, ekipama občin v Kopru in Novi Gorici, ter Zavodu za turizem Ptuj, ker nam pomagate Odprto kuhno predstaviti ljubiteljem dobrega od blizu in daleč.
In vsem ostalim, ki ste na kakršen koli način pripomogli k temu, da je Odprta kuhna ponosno prijadrala do že skoraj dvestotih dogodkov.

Spomladi se vračamo polni idej in lačni novosti!

Se vidimo!

 

Deli: