Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Šesta sezona Odprte kuhne je tu!

Pomlad je (recimo) pred vrati in prišel je tisti čudoviti čas, ko začenjamo delati križce na koledarju in odštevati dneve in minute do začetka naših druženj na Pogačarjevem trgu.

Čakajo nas nove gurmanske avanture ob odkrivanju zakladnice domače slovenske kuhinje, sodobne kulinarike, eksotičnih okusov daljnih dežel, butičnih slaščic in pristnih klasik ulične prehrane z vseh kotičkov planeta. Mimogrede lahko srebnemo še požirek finega vina ali lokalnega kraft piva in preprosto uživamo.

V koledarjih si označite petek, 23. marec, ko bomo ob 10. uri skupaj odprli že šesto sezono kulinaričnih petkov, ki smo jih že tako pogrešali, in med seboj pozdravili nove obraze, ki bodo s svojimi kreativnimi grižljaji še popestrili sončne vikende.

Se vidimo?


--
Vas zanima, kaj vse bo novega? Prijavite se na naše tedenske e-novice.

Deli: