Novice

Kaj je novega, kaj se kuha, kakšno vreme bo v petek?

Začenja se Brina - ljubljanski teden džina

Danes se v prestolnici začenja Brina - ljubljanski teden džina. Teden predstavlja uvod v večji dogodek, ki se bo prvič odvil prihodnjo pomlad.
Brina - ljubljanski festival džina bo pod eno streho združil slovenske in tuje džin-kreatorje, mojstre koktejlov in kreativne chefe, ki bodo mešali in kuhali z džinom začinjene (ali z njegovimi sestavinami navdahnjene) zanimivosti.

V tem tednu, od 20. do 26. novembra, boste lahko v izbranih ljubljanskih lokalih poskusili Brino - džin koktejl, ki ga je navdihnila Ljubljana. Recept zanj je pripravil Gašper Čarman, eden najboljših slovenskih someljejev. Sestavlja ga slovenski džin, sirup iz ingverja, jabolčnega in limoninega soka ter pink tonik, okrašen pa je z zvito rezino limonine lupine in rezino rdečega jabolka.

Brino lahko poskusite v:
As Aperitivo
Atelje
Centralna postaja
Čin Čin
EK Bistro
eVino
Fétiche Bar
Figovec
Lepa Žoga
Magda
Pivnica Lajbah
Pop’s Place
Pritličje
Slovenska hiša
TaBar
Tozd
Vander
Vinoteka Movia

 

Deli: