Poletni izleti


Koledarsko poletje se morda res še ni začelo, a temperature nam prav gotovo dovoljujejo, da tokrat malce pohitimo z menjavo letnega časa.

Poleg standardnih ljubljanskih petkov nas v prihajajočih dveh mesecih čaka še pet poletnih potepov po Sloveniji:

Odprta kuhna Ptuj
Na Ptuju se bomo drugič letos ustavili v soboto, 8. junija, ko bomo poleg priljubljenih kulinaričnih znancev na Mestnem trgu pozdravili precej novincev, med njimi ljubensko restavracijo Hotela Planinka, gorenjsko ribjo restavracijo Tabor, ljubljanske mojstre avtentičnih mehiških tacosov El Patrón Tacos & Store in prvo slovensko štrukljarnico Moji štruklji Slovenije.
V slovensko najstarejše mesto se spet vrnemo v vrhuncu poletja, v soboto, 27. julija.

Odprta kuhna Koper
V soboto, 15. junija, se bo zgodila tako težko pričakovana vrnitev na Obalo. Odprta kuhna se vrača na Carpacciov trg, kjer bomo uživali v dobrotah od blizu in daleč ter se hladili z osvežilnimi napitki (ali kakšnim skokom v morje). Primorci, pričakujemo vas med 11. in 21. uro!

Odprta kuhna Nova Gorica
Drugi letošnji obisk mesta vrtnic se obeta v sredo, 19. junija. Preden se porazgubimo po dopustih, počitnicah, oddihih in potovanjih, se torej srečamo na Bevkovem trgu in nazdravimo poletju!

Odprta kuhna Slovenj Gradec
Odprta kuhna se po petih letih vrača na mesto svojega prvega izvenljubljanskega gostovanja - v Slovenj Gradec. Na Trgu svobode bo dišalo in cvrčalo, cingljalo in klepetalo v soboto, 22. junija, od 11. do 21. ure. Pridružite se nam ob veseli in okusni vrnitvi na Koroško.

-
Nikoli ne zamudite gostovanj Odprte kuhne po Sloveniji - prijavite se na naše e-novice!

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se