Napovedujemo jesenski Pivo & Burger Fest!


Poletje je na vrhuncu, mi pa že razmišljamo o septembru, ko se v Ljubljano vrača Pivo & Burger Fest v svoji srečni 13. izvedbi.

V soboto in nedeljo, 14. in 15. septembra, se bodo namreč na Pogačarjevem trgu ponovno zbrali največji znalci s področja kraft piva in vrhunskih burgerjev, spekter pa bodo dopolnili še kuharski mojstri drugačnih specializacij, ki nam bodo spet dokazali, da se pivo lahko spaja z najrazličnejšimi jedmi - od klasične poulične prehrane do modernih in drznih krožnikov.


Po aprilski krstni izvedbi spajanja piva in hrane bomo kombiniranje na festivalu še nadgradili: z nasveti naših kraft mojstrov, posebej za Pivo & Burger Fest ustvarjenimi jedmi in še kakšno hudo pogruntavščino. Vsega vam še ne izdamo, kar pridno nas spremljajte na Facebooku in Instagramu (@pivoinburgerfest)!

V glavnem, rezervirajte si drugi vikend septembra, ko se bo dobro jedlo in pilo, razpravljalo o najljubših kombinacijah ter migalo ob živahni muziki.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se