Odprta kuhna se vrača!


Odprta kuhna se vrača v ponovno obujeno mestno središče. In to kar dvojno, saj se bomo odslej srečevali ob četrtkih in petkih, če nam bo le vreme naklonjeno. Rezanci, šmorn, pohan piščanec, flancati, odlična vina, piva, džin in ostale dobrote, ki jih nestrpno pričakujete, vas bodo na Pogačarjevem trgu prvič pričakale v četrtek, 11. junija, med 10. in 20. uro, ter v petek, 12. junija, med 10. in 22. uro.


Ker želimo, da bi se na Odprti kuhni počutili varno in sproščeno, ne dvomimo, da boste poleg gostincev tudi vi upoštevali nova navodila in priporočila, povezana z vso koronasituacijo. V praksi to pomeni, da bo med stojnicami naših priljubljenih ponudnikov več prostora, pa tudi miz in sedišč bo nekaj manj. Mize in stojnice bomo redno dezinficirali, pri vsakem ponudniku pa bodo na voljo razkužila. Računamo tudi na to, da se bo število obiskovalcev porazdelilo med oba dneva ter da bomo vsi odgovorno skrbeli za ustrezno razdaljo in higieno rok. Več odgovorov na vprašanja o obisku Odprte kuhne v novih razmerah boste našli na tej povezavi, seveda pa nas lahko vedno še kaj vprašate na FB in IG.


A to še ni vse! Kot obljubljeno, bo 8. sezona Odprte kuhne naravnana trajnostno. Čistejše okolje bomo zagotavljali z biorazgradljivim priborom za enkratno uporabo ter povratnimi ali biorazgradljivimi kozarci, pri ustreznem ločevanju odpadkov pa bodo obiskovalcem še vedno pomagali svetovalci.


Prideš? Prideš.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se