Lej jih, (Michelinove) zvezdice!


Seveda ljubitelji dobre hrane veste že vse o Michelinovem vodniku, ki je končno našel pot v Slovenijo. Pa da tudi na Odprti kuhni pristavimo svoj lonček … Ponosni smo, da smo del tako plodovite kulinarične scene in da lahko sodelujemo z Ustvarjalci, ki nam vedno znova vzamejo s sapo z novimi odkritji.

V čast nam je, da so mnogi prejemniki prestižnih nagrad, tudi štirje prejemniki zvezdic, svoje krožnike predstavljali v preteklih sezonah Odprte kuhne, še bolj pa se veselimo vseh, ki se nam bodo na Pogačarjevem trgu pridružili v prihodnje.

Čestitke največji carici Ani Roš in Hiši Franko, čestitke Jorgu Zupanu (Atelje), Urošu Fakuču (Dam), Tomažu Kavčiču (Pri Lojzetu), Urošu Štefelinu (Vila Podvin), in Gregorju Vračku (Hiša Denk). Da bi vaše zvezdice še dolgo svetile!

Trikrat hura za prejemnike piktograma trajnosti, ki v svojih kuhinjah skrbite za okolje in lepšo prihodnost – naši junaki ste! Pa tudi prejemniki nagrad Bib Gourmand in Michelinovih krožnikov – klanjamo se!

Toliko krasnih chefov povsod naokrog, vsak čas bomo tudi mi pravi Michelinkoti …

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se