Podarjeni trenutki


Hej, september!

Sonce postaja vse bolj sramežljivo, črka R v imenu meseca naj bi nas odvrnila od posedanja po tleh, večerni obisk Odprte kuhne pa bo treba pokombinirati s kakšno toplo jopico. Pa kaj potem! Še vedno smo tu, hvaležni za vsak topel žarek, vsak petek, preživet v dobri družbi, in vsak odličen obrok, ki ga pripravijo naši ponudniki. Čin čin, nazdravljamo vsem tem čudovitim trenutkom – naj prav vsak šteje!

Do konca sezone nas loči manj kot 10 priložnosti za pohajanje med stojnicami na Pogačarjevem trgu. Gotovo nas bo kdaj pohecalo vreme, močno pa si želimo, da nas ne bi predčasno pregnala korona. Zato vam še enkrat polagamo na srce – prosimo, bodite odgovorni, upoštevajte zlati trio: razdalja – razdalja – razdalja, umivajte/razkužujte roke, upoštevajte higieno kašlja in ostale ukrepe.

In kaj bo dobrega? Ufff, kje bi začeli … vračata se Faladur in Dobra vila, čisto prvič bo z nami Restavracija & bar Manna. Na Craft beer stojnici vas čaka kakšno novo pivo, pa tudi na Brinini stojnici bo nekaj novosti  … ni da ni.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se