Preden zaključimo


Pod stopali bo zašuštelo listje, izza vogala bo slej ko prej zadišalo po pečenem kostanju, iz omare bomo potegnili 'tazaresne' kovtre. Jope, puloverji in šali bodo zamenjali sandale, a takšno je pač življenje.
Na to posebno jesen, ko postrani gledamo prav vsakega, ki si drzne uporabiti robec, se bomo držali manjših družb in dobre hrane. Z najdražjimi si bomo delili kot pletenine tople objeme, ki dišijo po domu, ter se predvidoma do konca oktobra videvali na Pogačarjevem trgu ob dobri jedači in pijači. To je, če nas ne preseneti še kakšen virus, sneg, vesoljni potop ali zombiji. Kdo bi vedel, kako bo letos s tem …

A ostajamo pozitivni (seveda ne korona-, to bi bilo slabo) in planiramo, na katerih stojnicah se še moramo oglasiti pred koncem sezone. Ponudnike, ki jih morate obiskati, smo tokrat tematsko poparčkali, seveda pa jih lahko pokombinirate po svoje.

Trebuščke bodo greli trofi pri Lisjaku in lisičke z jetrci pri Mihovcih. Lisjaki in lisičke, dober par. Za drugačne vrste vročino in široke nasmeške bo poskrbela naveza Roza slona in Kitajskega vrta. Če vas navdihuje azijska kulinarika, se boste imeli dobro tudi s soparjenimi štručkami pri Manni in rakci pri Shambali. Zarolalo se vam bo od Namasteja in Twisterja, zaskledalo pa od Tinka in Romantike. Še? Pita pri Grabarjih ali Veganiki, školjkice v paelli pri Španski vas in v ponvi pri Altrokèju. Svinjina pri Super hrustu in Starem piskru, pa pri Mari in Čadu, govedina pri Argentinu in Pr'Mrtinet. In še več in še pijača. Pridite v paru, da boste lahko poskusili vse. Mi bomo tam, veseli, da vas vidimo.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se