Kaj počnejo zvezde
Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega.
Saj poznate koga, ki pride v službo neprespan, ker je ponoči gledal košarko, ali pa koga, ki med delom skrivaj preverja rezultate kolesarske etape … No, pri nas s prav takšnim navdušenjem spremljamo korake naših vrhunskih chefov.
Ne le, da veljamo za športni narod, letošnja podelitev kar sedmih Michelinovih zvezdic in mnogih drugih priznanj je tudi uradno potrdila, da si Slovenija zasluži svoje mesto na zemljevidu prestižnih kulinaričnih destinacij. Tako kot v športu, so tudi uspehi v vrhunski kulinariki pogojeni s talentom, trdim delom in dobrim sodelovanjem ekipe. Življenja chefov so prežeta z dobrimi okusi in ustvarjalnostjo, pa tudi z mnogimi izzivi. Če ste, kot mi, radovedni in bi radi izvedeli, kaj se dogaja v zakulisju slovenskih prejemnic Michelinovih zvezdic boste zagotovo uživali v video predstavitvah, ki jih je v sklopu kampanje »Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega.« pripravila naša ekipa Sous Chef v sodelovanju z blagovno znamko Mastercard.
Namesto na Odprti kuhni bomo vse do marca kulinarične navdihe (in odgovore na nagradna vprašanja) iskali v videih dobitnikov Michelinovih zvezdic – predstavili se bodo vsi: Hiša Franko – chef Ana Roš; Atelje – chef Jorg Zupan; Restavracija Dam – chef Uroš Fakuč; Hiša Denk – chef Gregor Vračko; Gostilna pri Lojzetu – chef Tomaž Kavčič in Vila Podvin – chef Uroš Štefelin.
Najprej smo obiskali chefa Jorga Zupana v restavraciji Atelje, nato pa smo se oglasili še v Vili Podvin pri chefu Urošu Štefelinu in chefu Urošu Fakuču v Restavraciji Dam. Pri komu bomo jedli naslednjič, preverite na Facebook strani blagovne znamke Mastercard.









