Kaj počnejo zvezde


Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega.

Saj poznate koga, ki pride v službo neprespan, ker je ponoči gledal košarko, ali pa koga, ki med delom skrivaj preverja rezultate kolesarske etape … No, pri nas s prav takšnim navdušenjem spremljamo korake naših vrhunskih chefov.

Ne le, da veljamo za športni narod, letošnja podelitev kar sedmih Michelinovih zvezdic in mnogih drugih priznanj je tudi uradno potrdila, da si Slovenija zasluži svoje mesto na zemljevidu prestižnih kulinaričnih destinacij. Tako kot v športu, so tudi uspehi v vrhunski kulinariki pogojeni s talentom, trdim delom in dobrim sodelovanjem ekipe. Življenja chefov so prežeta z dobrimi okusi in ustvarjalnostjo, pa tudi z mnogimi izzivi. Če ste, kot mi, radovedni in bi radi izvedeli, kaj se dogaja v zakulisju slovenskih prejemnic Michelinovih zvezdic boste zagotovo uživali v video predstavitvah, ki jih je v sklopu kampanje »Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega.« pripravila naša ekipa Sous Chef v sodelovanju z blagovno znamko Mastercard.

Namesto na Odprti kuhni bomo vse do marca kulinarične navdihe (in odgovore na nagradna vprašanja) iskali v videih dobitnikov Michelinovih zvezdic – predstavili se bodo vsi:  Hiša Frankochef Ana Roš; Ateljechef Jorg Zupan; Restavracija Damchef Uroš Fakuč; Hiša Denkchef Gregor Vračko; Gostilna pri Lojzetuchef Tomaž Kavčič in Vila Podvinchef Uroš Štefelin.

Najprej smo obiskali chefa Jorga Zupana v restavraciji Atelje, nato pa smo se oglasili še v Vili Podvin pri chefu Urošu Štefelinu, pri chefu Urošu Fakuču v Restavraciji Dam in pri chefu Gregorju Vračku v Hiši Denk. Pri komu bomo jedli naslednjič, preverite na Facebook strani blagovne znamke Mastercard.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se