Mi gledamo zvezde, pa vi?


Kaj početi v tem hecnem obdobju med božičem in novim letom, ko nihče zares ne ve, kateri dan v tednu je, in ure v dnevu odmerjamo glede na čas pred tatarskim biftekom in čas po tatarskem bifteku? 

Odpravite se na kakšen zimski sprehod, nasekljajte zelenjavo za francosko solato, skrijte se pod toplo odejo in si oglejte drugo poglavje kampanje »Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega.«, ki jo naša ekipa Sous Chef pripravlja v sodelovanju z blagovno znamko Mastercard.

Tokrat smo pokukali v lonce in življenje chefa Uroša Štefelina iz Vile Podvin, edine z Michelinovo zvezdico nagrajene restavracije na Gorenjskem. Očaral nas je z iskricami v očeh, z zavezanostjo tradiciji in lokalnemu okolju ter izjemnimi jedmi, ki navdušujejo mnoge domače in tuje jedce – tako zelo, da smo eno od dobrot pojedli, še preden jo je uspelo ujeti fotografu.

Torej, hop na kavč in klik na tole povezavo, kjer boste našli vse tri videozgodbe, posvečene chefu Urošu Štefelinu. S pozornim ogledom in malo sreče pa boste morda prav vi osvojili večerjo za dve osebi v Vili Podvin – nagradna igra se zaključi v torek, 29. decembra, odgovore pa zbiramo pod to objavo.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se