Zapisano v zvezdah


Preden nas je pomlad presentila s snegom in mrazom in so topli žarki nežno božali popke sadnega drevja, smo se z ekipo Sous Chef odpravili v Vipavsko dolino in obiskali dvorec Zemono.

V predzadnjem poglavju kampanje »Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega.«, pripravljene v sodelovanju z blagovno znamko Mastercard, smo tokrat obiskali chefa Tomaža Kavčiča, nasmejanega čarodeja z izpiljeno tehniko in briljantnimi domislicami, ki že leta razveseljuje jedce v Gostilni pri Lojzetu. Ta je lani pridobljeno Michelinovo zvezdico dodala bogati zbirki občudovanja vrednih priznanj.

Chef Tomaž Kavčič nas je očaral kot čudovit sogovornik, srčno predan svojemu poslanstvu. Želja po tem, da gosti, ali kot pravi sam, "carta" goste svoje gostilne, mu je bila položena v zibko, zapisana v zvezdah. Zagnano in zavzeto nadaljuje tradicijo svojih prednikov in jo postopoma predaja tudi naslednji, že peti generaciji, hčerki Sari, ki se z veseljem pridružuje družinskemu poslu, a svojega tata večkrat opomni, da je delo vendarle delo, četudi večkrat preide v način življenja.

Kakšnih projektov se v zadnjem času loteva chef Tomaž Kavčič, kakšne so njegove želje in kako se je lotil priprave avtohtone vrste radiča, sukanskega reguta, si oglejte v seriji videozgodb, objavljenih na Facebook strani blagovne znamke Mastercard. Ne spreglejte nagradne igre, ki bo morda prav vas popeljala na obisk v Gostilno pri Lojzetu, kjer vas bo z veseljem pogostil chef Tomaž Kavčič.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se