Zdaj gre pa zares ...


28. maja!*

"A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova." Besede modrega poeta so se v preteklih dneh zasidrale globoko v naša srca. Zato znova napovedujemo otvoritev 9. sezone Odprte kuhne, ki se bo zgodila v petek, 28. maja.

Znova smo pretresli veljavne odloke, znova poklicali vse naše prijatelje iz obedovalnic od blizu in daleč, znova preverili, da je vremenska napoved na naši strani, znova s polno paro zagnali motorje, da vas lahko znova presrečni povabimo na težko pričakovano preizkušanje dobrot in klepet na Pogačarjev trg.

Upoštevajoč nenehno spreminjajoča se pravila igre vas bomo sproti obveščali o ukrepih, ki jih bomo skrbno upoštevali, da bodo naša srečevanja varna. Zlate standarde o umivanju in razkuževanju rok, ohranjanju ustrezne razdalje itd. bomo dopolnili še s kakšnim navodilom za uporabo miz, nasvetom o posedanju na stopnicah in še čim. Napotke za uporabo Odprte kuhne bomo v obliki najpogostejših vprašanj in odgovorov objavljali tukaj, prepričani pa smo, da jim boste obiskovalci – srčni, odgovorni in prilagodljivi – brez večjih težav tudi sledili.

Dragi naši, zdaj gre zares! Pomagajte nam pihati v oblake, da bo sonce zagotovo posijalo v petek, ko se bomo zagotovo srečali na Odprti kuhni. Komaj čakamo, da se znova vidimo!

*Ko bo sreča mila in bodo zdravje, vreme ter interpretacije odlokov na naši strani. Končno!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se