Neprecenljivi


Toliko zvezdic …

Vedeli smo, da so ustvarjalnost, talent, trdo delo in zagnanost mnogih slovenskih chefov nenadkriljivi, pa vendar nas je obisk v njihovih kuhinjah neizmerno očaral. V sklopu kampanje »Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega.«, ki jo je naša sestrska ekipa Sous Chef zasnovala z blagovno znamko Mastercard, smo odkrivali pokrovke in življenjska načela prvih dobitnikov prestižnih Michelinovih zvezdic, vi pa ste, upamo, z nami delili radovednost, ki je prav hitro prerasla v ponos.

Ponosni smo tudi na svoje delo. Kampanja »Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega.« je namreč prvi slovenski projekt blagovne znamke Mastercard, ki se je uvrstil na njihovo mednarodno platformo Priceless. Tako lahko sedaj ves svet kuha po receptih naših izjemnih chefov, kmalu pa se bo receptom pridružil tudi intervju z največjo chefinjo chefico med vsemi, Ano Roš.

Da ponovimo … Omletali smo z Jorgom Zupanom iz restavracije Atelje, polentali z Urošem Štefelinom iz Vile Podvin, rižotili z Urošem Fakučem iz hotela in restavracije Dam, njokarili z Gregorjem Vračkom iz Hiše Denk, radičili s Tomažem Kavčičem iz Gostilne pri Lojzetu in cmočkali z Ano Roš iz Hiše Franko. Predvsem pa smo spoznavali izjemne posameznike, ki si za svoj trud in briljantne ideje zaslužijo celo plejado sijočih zvezdic.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se