Dobrodošli v kulinarični prestolnici


Čestitke, Ljubljana, bravo mi!

Odprta kuhna si je ponovno prislužila omembo na superpomembnem seznamu – šampanjec za praznovanje se seveda že hladi!

Svetovno priznani medij TIME je v teh dneh razkril seznam najboljših krajev na svetu, na katerega je že tretje leto zapored umestil 100 izjemnih turističnih destinacij s celega sveta. V prestižni družbi se je znašla tudi kulinarična prestolnica – Ljubljana.

Opazili so, da je izjemno gastronomsko sceno naše ljube prestolnice dodatno navdihnil obisk Michelinovega vodnika v lanskem letu, in posebej izpostavili zaenkrat edino ljubljansko restavracijo z Michelinovo zvezdico – Atelje, v kateri ustvarja chef Jorg Zupan. Navdušil jih je okolju prijazen hostel The Fuzzy Log, ki omogoča nočitve s pogledom na ljubljansko zvezdnato nebo, in čudovito prenovljena Cukrarna, ki bo kmalu zaživela kot večnamensko kulturno prizorišče. Omenili pa so tudi nas! Pravijo, da Odprta kuhna spada med najljubše kulinarične tradicije v mestu. To je tako lepo slišati!

Lepo je, da se je Time s svojim seznamom poklonil ljudem in podjetjem s področja gostinstva in turizma, ki so se v zadnjem času bili prisiljeni soočiti z izrednimi okoliščinami, se prilagoditi in z obilico kreativnosti premagati mnoge ovire. Ponosni smo, da so med slednjimi prepoznali tudi nas.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se