Kakšna lepa sezona!


Nasvidenje do pomladi. 

Odprta kuhna zaključuje uspešno 9. sezono. Držali smo pesti za še en veselosončni petek, a vsega pač ne moremo imeti. Imamo pa vas, najdražje obiskovalke in obiskovalci, in to je vse, kar bi si lahko zaželeli. Čudovita druščina ste!

Hvala za vse lepe trenutke.

Tisočkrat hvala srčni in nasmejani družini ponudnikov, ki je iz sezone v sezono večja in bolj vesela. Tisočkrat hvala našim dragim dekletom in fantom iz ekipe, ki skrbijo, da je na Odprti kuhni vse v najlepšem redu. Tisočkrat hvala zanesljivim partnerjem, s katerimi že leta odlično sodelujemo – ekipi iz javnih podjetij LPT in VOKA Snaga, živijo! Tisočkrat hvala zavzetim ekipam s Ptuja, Novega mesta, Vipave in Slovenj Gradca, ki so poskrbele, da smo se lahko z veselimi jedci srečevali tudi drugod po Sloveniji. Tisočkrat hvala vsem burgerljubom in pivopivcem, ki ste nam pomagali obuditi Pivo & Burger Fest.

Hvala prostovoljcem iz Slovenske filantropije, ki redno zbirajo viške hrane, hvala Triciklu za luškan projekt z blazinicami iz odpadnih materialov, hvala vsem, ki se jim bomo v tej novički pozabili zahvaliti, pa si zahvalo gotovo zaslužijo. Iskreno hvaležni in tako zelo ponosni smo na izjemno skupnost, ki smo jo izoblikovali v preteklih letih.

Kaj sledi?

Nekaj prav posebnih projektov v hladnejših dneh, malce zimskega spanja, veliko tuhtanja in iskrenja idej, nešteto odličnih obrokov, za tem pa … 10. sezona Odprte kuhne. Vau!

Radi vas imamo. 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se