Roš, Ana Roš. V Ljubljani!


Obiščite Mastercard® Pop-up restavracijo PRICELESS.

Kakšni dobri možje, vendar, v naše mesto prihaja Ana Roš z ekipo Hiše Franko! 

Kdor je obiskal Staro Selo pri Kobaridu in okoliške kraje ve, kako čarobno prelepo je naše Posočje. Iz njegove mističnosti in prvinskosti, predvsem pa kakovostnih lokalnih sestavin ideje za svoje jedilnike črpa chefinja Ana Roš, srčno in neomajno zavezana svoji kulinarični filozofiji. Kdor je obiskal staro Ljubljano in njene praznično olepotičene ulice, pa ve, kako čarobna doživetja ponuja naša prestolnica. Kadar se združita obe čarobnosti, pa … No, tega ne gre zamuditi!

Med 6. in 11. decembrom bo na pobudo blagovne znamke Mastercard Ljubljano obiskala chefinja Ana Roš z ekipo Hiše Franko, edine slovenske restavracije, nagrajene z dvema Michelinovima zvezdicama, ki je na prestižnem seznamu 50 najboljših restavracij na svetu (The World's 50 Best Restaurants) nedavno zasedla izjemno 21. mesto. V Mastercard® Pop-up restavraciji PRICELESS boste lahko v čudovitem ambientu Atrija glavne ljubljanske pošte na Čopovi ulici delček te izjemne kulinarične zgodbe izkusili tudi vi. Posebej za to priložnost – pridružite se nam lahko na dnevnih kosilih ali sobotni večerji – je chefinja Ana Roš pripravila degustacijski meni, sestavljen iz največjih uspešnic Hiše Franko, tudi jedi, ki jih danes tam ni več mogoče okusiti. Več informacij poiščite na www.priceless-popup.si.

Drži, te dni lahko na pošti kupiš in urediš skoraj karkoli. Za vse ostalo, na primer 8-hodni degustacijski meni z največjimi uspešnicami Hiše Franko, je tu Mastercard. Ponosni smo, da v sklopu našega projekta Sous Chef sodelujemo v tej dogodivščini. Izkusite jo tudi vi!

Foto: Suzan Gabrijan

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se