Pivo & Burger Fest prihaja na Ptuj


Sobota bo idealna za odpravo v najstarejše mesto v Sloveniji, tako se nam zdi. Ker vemo, da je najpomembnejši del priprav na ekskurzijo načrtovanje malice, smo se temu še kako vestno posvetili, in sklenili, da bomo tokrat pingote in sendviče s posebno raje zamenjali za še en klasični dvojec – pivo in burger.

Mestni trg na Ptuju, prvo postojanko prve turneje Pivo & Burger Festa, bomo to soboto, 11. junija, rezervirali za strastne pivoljube in burgersnede. Med 11. in 22. uro bodo lačne in žejne tam vabile stojnice odličnih domačih pivoznalcev in burger specialistov, željnih prikaza rezultatov svojih podvigov. Pocukajte jih za rokav, prisluhnite pestrim anekdotam, spoznajte njihove največje hite ali pokoketirajte s kakšno interesantno noviteto in poiščite svojo popolno kombinacijo.

Še eno krasno in slastno druženje tudi tokrat organiziramo skupaj z zavzeto ekipo Zavoda za turizem Ptuj.

Pridružite se nam torej na slastni odpravi in povabite še prijatelje – skupaj se bomo ves dan urili v preprijemanju burgerjev, hladili razgreta grla in nazdravljali na brezskrbne dni!

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se