Ste za pivo, Novogoričani?


Pivo & Burger Fest nadaljuje turnejo po slovenskih mestih – najzvestejši grupiji najljubšega dueta se bomo v soboto, 18. junija, združili in podružili na Delpinovi ulici, kjer se nam bo vse od 11. do 22. ure rolalo od obilice odličnega piva in slastnih burgerjev.

Vroče bo, zato bomo pohajali od stojnice do stojnice in od sence do sence ter se po poti frišali s pivicami od blizu in daleč – to je od Kromberka do Gornje Radgone in še malo dlje. Z nami bodo: Reset Brewery, Bevog Brewery, Pivovarna Pelicon, Hopsbrew, Barut Brewing & Blending, Pivovarna Zajc, Stazione Parenzana Brewery in Lobik Brewery, za dobro mero pa še J&B Vinoteka z novim hitom, ki mu pravijo beer spritz. Na info točki vas bomo oskrbeli tudi z brezalkoholnimi napitki, hidracija je pomembna, se razume.

Družbo bodo pivu delali burgerji vseh barv, velikosti in oblik, s slastnimi (in tudi mastnimi) mesnimi, morskimi in veganskimi vsebinami. Z nami bodo: Gostilna in pivnica Stari pisker, Kuhinja Krušič, MANGOOP burgers 'n' stuff, 7 Burger, Pri babici Marici, Gostilna Bužinel, O'mami Burgers, Bazen Bar & BBQ, Majaronka, Food Point, ki bo ponudbo pospremil še s hotdogi, in Atelier Karim za sladko piko na i.

Pridite, pridite, druženje spet organiziramo v sodelovanju z zavzeto ekipo Mestne občine Nova Gorica! Dobri ljudje, dobra ponudba in dobro vzdušje vas bodo prepričali, da odslej ne boste več klicali le »Vsak patk disko!«, ampak tudi »Vsaku sbwtu bjra n burger!«

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se