Na dobrih svet stoji #2


Skupaj lahko storimo več.

Dragi naši Ptujčani, hvaležni smo vam za topel sprejem – prav vsakič nas navdušita vaša energija in zanos! Čudovito smo se imeli v vaši družbi, lepe trenutke pa smo si tudi tokrat želeli deliti.

V sklopu projekta Na dobrih svet stoji, ki smo ga oblikovali skupaj z MINI Slovenija, se nam je tokrat pridružila Tina Lamovšek, novinarka in urednica uredništev na Prvem programu Radia Slovenija, avtorica podkasta Pod pokrovko, navdušena gurmanka in strastna slaščičarka. Po nujni osvežitvi in klepetu smo pri naših ponudnikih nabrali pakete z dobrotami, nato pa se je z MINI vozilom odpravila do Društva ARS VITAE (ki že od leta 1998 v okviru svojih programov opravlja javno koristno dejavnost na področju preprečevanja in odpravljanja socialnih in drugih stisk ter težav posameznikov, družin, svojcev in drugih vpletenih), kjer so jo pričakali z odprtimi rokami in širokimi nasmehi.

Najlepša hvala MINI Slovenija, Tini, Zavodu za turizem Ptuj, vsem partnerjem ter čudovitim ljudem, ki so polepšali dan našim obdarovancem. Komaj čakamo naslednjo odpravo – 27. avgusta, ko bomo obiskali Novo mesto.

Če bi se tudi vi želeli zapeljati z MINI vozilom, pa se pač hitro prijavite na letošnjo #MINIkuhno.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se