Na nove kulinarične prigode!


Da je Odprta kuhna pravo kulinarično vsemirje v malem, ki ga vsako sezono dopolnimo s peščico skrbno izbranih svetlih zvezd, ste gotovo že ugotovili. Z veseljem vas povabimo, da ga znova in znova obiščete, raziščete in odkrijete svojo supernovo. Vsem zvedavim jedcem, iščočim širnih prostranstev novih okusov pa bo gotovo povšeči gurmanska pustolovščina, na katero se bomo z Odprte kuhne podali v sodelovanju s Turizmom Ljubljana in znamko Gourmet Ljubljana.

Naslednjič, ko nas obiščete, se le oglasite na naši info stojnici ter si priskrbite svoj izvod prve številke izjemnega gurmanskega magazina Gourmet Ljubljana. Priporočamo vam, da se pred tem malce okrepčate pri katerem od naših ponudnikov, izberete svoje najljubše mesto na Pogačarjevem trgu in se zatopite med besedila in fotografije, ki se poklanjajo Ljubljani z okolico in poslasticam, ki jih ponuja.

Morda boste med listanjem naleteli na kakšen znan obraz, ki ste ga ravno nekaj trenutkov pred tem zapazili med našimi stojnicami, morda vas bo branje navdihnilo, da zavijete okrog ovinka in se naužijete veselega vrveža mestne tržnice. Morda boste med stranmi našli odlično idejo za svoj naslednji obed, najboljši zajtrk in skodelico kave v centru mesta ter se lotili načrtovanja svoje mini kulinarične odprave, najsi bo po Trubarjevi s pisanim naborom kulinarik sveta ali po bližnjih kucljih, kjer vam postrežejo z domačimi dobrotami. Gotovo pa vas bo branje spodbudilo k temu, da pokličete prijatelje in jih povabite na kakšen kozarec (odličnega kraft piva, sijajnega koktajla ali ljubljanskega vina – ideje poiščite v reviji, seveda) in kakšen prihajajoči kulinarični dogodek v prestolnici (denimo naš Pivo & Burger Fest).

Da, Ljubljana prav res ljubi hrano. In mi ljubimo obe.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se