Na dobrih svet stoji #4


Skupaj lahko naredimo svet čudovit.

Dobri ljudje Slovenj Gradca, lepo nam je bilo z vami. Vaši nasmehi in prijazne besede so naredili dan več kot odličen, nekaj dobre volje pa smo skupaj z dobrotami naših ponudnikov tudi tokrat z dobrimi nameni podarili.

V sklopu projekta Na dobrih svet stoji, ki smo ga zasnovali skupaj z MINI Slovenija, se nam je tokrat pridružila Nicole, gurmanka, ki svoje kulinarične avanture deli na profilu envy_eats. Preteklo soboto se je z MINI vozilom najprej podala čez drn in strn – saj veste, kako je s potjo proti Koroški – nato pa z nami še bolj navdušeno zavijugala med stojnicami z dobrotami. Skupaj smo zbrali pakete z dobrotami in z njimi razveselili obiskovalce Javne razdelilnice hrane, v kateri se izvaja projekt Viški hrane. Socialni program izvajajo naši slovenjgraški soorganizatorji Javni zavod za turizem, šport, mladinske in socialne programe Spotur Slovenj Gradec.

Seveda naš projekt ne bi tako lepo uspeval in zorel brez cele kopice srčnih ljudi. Hvala MINI Slovenija, Nicole, Javni zavod za turizem, šport, mladinske in socialne programe Spotur Slovenj Gradec ter vsi ponudniki, ki ste pripravili fine paketke.

Komaj čakamo novo epizodo – v sredo, 5. oktobra, ko se bomo odpravili v Novo Gorico. Če bi se tudi vi želeli zapeljati z MINI vozilom, pa se pač hitro prijavite na letošnjo #MINIkuhno.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se