Na dobrih svet stoji #5


Petka za vse dobre ljudi!

V začetku oktobra smo še zadnjič letos obiskali Novo Gorico in si nasmehe ter prijazne besede izmenjali z obiskovalci prenovljene Delpinove ulice. Kanček sreče smo se tudi tokrat odločili podeliti, pri čemer so nam dobrodušno na pomoč priskočili naši ponudniki s paketki dobrot.

Ob zadnji letošnji epizodi projekta Na dobrih svet stoji, ki smo ga zasnovali z MINI Slovenija, sta se tokrat na mini popotovanje do Nove Gorice odpravila kar Nik in Eva iz ekipe Odprte kuhne. Premlada, da bi se lahko spomnila vijuganja čez Rebernice, sta brezskrbno in udobno pripotovala na cilj ter raje zavijugala med pisanimi stojnicami naših obedovalnic. Vzela sta si čas za klepet s ponudniki, ki so znova pripravili paketke s številnimi dobrotami. Nik in Eva sta jih zbrala in dostavila do Materinskega doma Solkan in Šempeter, kjer že vrsto let podpirajo samske ženske in matere z otroki, ki so se zaradi različnih okoliščin znašle v socialno ekonomski ali stanovanjski stiski in nimajo drugih možnosti bivanja. Veseli nas, da smo jim lahko polepšali dan.

Najlepša hvala MINI Slovenija, Evi in Niku, Mestni občini Nova Gorica, Materinskemu domu Solkan in Šempeter, vsem našim ponudnikom ter čudovitim ljudem, ki so nam pomagali poskrbeti za še več brezskrbnih nasmeškov.

Ponosni smo, ker nam je uspelo izpeljati še en čudovit projekt. Komaj čakamo prihodnjega! Tudi pri tem nas bodo gotovo vodile modre besede gospoda Dumbledorja: "Močni bomo le toliko, kolikor bomo povezani."





Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se