10. sezona je švignila mimo


In mi smo tako zelo uživali!

Življenje prav vsakega od nas tu in tam malo poheca. Na pot nam nastavi prepreke, kakšen oster ovinek, strm klanec ali globoko luknjo. Ko se zgodi tako, ko za hip zgubimo nitko, se spomnimo temeljev, vseh dobrih ljudi, ki nas obkrožajo, vsega, kar šteje. Za nas je to Odprta kuhna.

V turbulentnih časih, kot jih vsakič znova opišejo mediji, tudi ko se zdi, da je najhujše že mimo, se je treba zanesti na stalnice:

- da bo ohlajeno belo vino pomešano z mineralno vodo vedno odlična izbira za osvežitev v pasji vročini,

- da bo skrivna sestavina, zaradi katere je jed tako odlična, vedno maslo,

- da se bomo na sončni petek med marcem in oktobrom vedno srečali na Pogačarjevem trgu.

Težko bi vam razložili, kako zelo ponosni smo, da so sproščena druženja na Odprti kuhni v manj kot desetletju postala stalnica, brez katerih si življenja v prestolnici ne bi znali predstavljati, in kako hvaležni smo, da nas – v Ljubljani in drugih mestih – vselej sprejmete odprtih rok.

Vsakemu, ki bo poslušal (in tudi tistim, ki ne bodo), bomo spet in spet povedali, kako srečni smo, da vas imamo! Dragi ljubitelji vsega dobrega, v čast nam je, da si z vami delimo vse te čudovite in okusne trenutke. Neizmerno radi vas imamo.

Zahvale gredo vsem čudovitim ponudnikom, zaslužnim za premnoge kulinarične in opojne užitke – na Odprti kuhni, Pivo & Burger Festu in ponovno prebujeni Brini. Iskreno zahvalo in pohvalo si zaslužijo naši dragi fantje in dekleta iz razširjene ekipe Odprte kuhne za izjemen trud in pozitivno energijo. Hvala Mestna občina Ljubljana in JP LPT za še eno sezono uspešnega sodelovanja. Hvala zanesljivim soorganizatorjem gostovanj z Mestne občine Nova Gorica, Mestne občine Novo mesto, Zavoda za turizem Ptuj, Javnega zavoda za turizem, šport, mladinske in socialne programe SPOTUR ter Zavoda za turizem TRG Vipava. Hvala Turizem Ljubljana in Gourmet Ljubljana za fino sodelovanje, ki bo letos doseglo finale s prav posebno edicijo Odprte kuhne v sklopu programa November Gourmet.

Danes torej vzklikamo na dolge in ravne poti, na odsotnost turbulenc, na dobre ljudi in na Odprto kuhno. Hip-hip hura!





Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se