Tudi novembra nam je dobro


Kadar se razmere na Odprti kuhni nekoliko umirijo (vsak čas bomo tam, si pravimo dan za dnem) in se ekipi uspe zbrati na enem mestu, nam vedno uspe poskrbeti za super kulinarični dan. Nekje okrog 10. ure se začnejo razprave o skupnem kosilu, pospremljene z artikuliranimi mnenji o možnostih dostave ali obisku določene obedovalnice. Eden bi se najraje odpravil kar čez cesto do korejske, druga bi raje juhico, tretja spet kitajca, četrti pico, peta mogoče za spremembo nekaj bolj zdravega, šesta se bo z veseljem prilagodila. Če kaj, jemljemo resno hrano! Ko se vendarle zedinimo o lokaciji, se skrbno posvetimo izbiri jedilnika in naročimo še jed ali dve za rezervo, nato pa obed pospremimo z glasnim razpravljanjem o vsaj treh temah hkrati in še glasnejšim smehom. In morda še s kakšno slaščico za povrh.

Zlahka boste torej razumeli naše navdušenje ob spremljanju pestrega programa najbolj kulinaričnega meseca v letu, zbranega pod okriljem November Gourmet, ki ga že nekaj let uspešno organizira Turizem Ljubljana s svojo blagovno znamko Gourmet Ljubljana. Če bi lahko, bi se udeležili prav vsakega dogodka, saj vsi ponujajo nekaj novega in predvsem okusnega! Pomuditi se nam je uspelo na Evropskem simpoziju hrane, kjer smo se družili in dobro jedli na Gourmet Ljubljana Crawlu ter Doživljajski večerji ter pridobivali novo znanje in sklepali nova poznanstva na predavanjih. Tam smo z navdušenjem pozdravili tudi novo iniciativo Prehrane zdravega razuma. Ta teden bomo spoznavali čudoviti Mikrosvet in čudovita festivalska vina, podali se bomo na kakšno degustacijo, poskušali izvedeti, kakšno skrivnost čuvajo v Monsteri in si privoščili še kakšno presenečenje.

Pa vi? Kakšen je vaš načrt za obisk November Gourmet?

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se