Koledovanje in obdarovanje


Presenečeni bi bili, koliko časa in pozornosti ekipa Odprte kuhne posveti izboru glasbe, namenjene dodatnemu razvedrilu ob sončnih petkih na Pogačarjevem trgu – sedaj že davnega leta 2019 so našo plejlisto pohvalili tudi na Radiu Študent, kar si seveda štejemo v ponos. Tudi delovniki v pisarni ne minejo brez glasbene spremljave, ki trenutno obsega vse od Meghan Trainor do Rammsteinov in seveda za december obveznega zvena kraguljčkov. Medtem ko uspešno kljubujemo Whamageddonu pa si ne moremo pomagati, da si ne bi brundali in mrmrali ob številnih domačih in tujih prazničnih melodijah.

Te dni nas navdihuje tradicionalni angleški napev 12 Days of Christmas (tudi tistega med nami, ki se sicer bolj domače kot ob okrašenemu drevcu počuti ob menori, a v hladnih zimskih popoldnevih obsedeno bindža The Office in se je zataknil pri 13. epizodi 6. sezone). Če napeva ne poznate, naj pojasnimo – besedilo opeva radosti božičnega časa in darove, ki jih je pojočemu podarila ljubljena oseba. Tako smo se tudi mi odločili, da pripravimo obdarovanje, le da ga, kot nam je tudi sicer v navadi, zasukamo malo po svoje: božični čas smo pomaknili v advent (preden se vsi porazgubimo in poniknemo za domača bogato obložena omizja), se odločili, da mi obdarimo nam ljube osebe, torej vas - se razume, namesto raznovrstne perjadi, dudarjev in mlekaric pa smo se odločili za nekoliko bolj praktična darila.

12 dni obdarovanj

Med 14. in 25. decembrom bo na našem Instagram profilu vsak dan potekalo posebno obdarovanje za vse vas, nam ljube prijatelje Odprte kuhne. Dvanajst dni bo kopici srečnežev prineslo dvanajst daril, ki so jih poleg pridnih pomagačev z Odprte kuhne pripravili tudi škratki iz Veganike, JB Vinoteke, Pekarne Ana, Atelierja Karim, Turizma Ljubljana in Gourmet Ljubljana, Stories by Lea, Green Gold Brewinga, Merit Showrooma, Birdie Foodielaba in še kod. Odlična darila so to, škratki se strinjamo!

Pa srečno!

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se