Znan je datum začetka nove sezone Odprte kuhne


Prva epizoda 11. sezone Odprte kuhne bo na sporedu že v petek, 17. marca 2023, na Pogačarjevem trgu, najbolj priljubljenem slovenskem kanalu za kulinarične prireditve! 

Tako je, čez manj kot dva meseca se vrača kulinarična tržnica, ki srca uživačev od blizu in daleč osvaja že deset let. V 11. sezoni ustvarjalci Odprte kuhne obljubljajo nove okusne kadre, dišeče zgodbe in živopisane prizore zadovoljnih množic in slikovitih lokacij. Nova sezona bo sledila preverjenemu receptu za nepozabna kulinarična druženja, ki pa jih bo že tradicionalno začinila z nekaj novitetami. Glavno vlogo bodo tudi v letu 2023 igrali kakovost, edinstvenost in inovativnost ponudbe slovenskih restavracij, zasedbi pa se pridružuje tudi nekaj novih likov, posebnih gostov in doslej še ne videnih prizorišč.

No, upamo, da nam ne zamerite, da smo si tokrat pri najavi nove sezone privoščili kanček senzacionalizma … :) Med zimskim oddihom smo v ekipi Odprte kuhne, ki jo sestavljamo sami navdušenci nad serijami, (ponovno) pogledali marsikatero priljubljeno nadaljevanko in se zavedli, da naš projekt obstaja dlje kot mnoge od njih. Legendarne nanizanke najrazličnejših žanrov, kot so Midve z mamo (Gilmore Girls), Melrose Place, Nora hiša (Full House), Zdravnikova vest (House), ‘Allo ‘Allo!, Kako sem spoznal vajino mamo (How I Met Your Mother), Na kraju zločina Miami (CSI Miami) in Beverly Hills smo v številu sezon “premagali” že pred časom, po sezonah prekašamo celo brezčasne Prijatelje (Friends), Pisarno (The Office) in Seinfelda. Zdaj stopamo v območje velikanov, kot so Na zdravje! (Cheers), Srečni dnevi (Happy Days), M*A*S*H* in Dosjejev X (The X FIles), a ciljamo še više - postati si želimo tako večni kot Simpsonovi!

Pa naj bo zaenkrat dovolj referenc na televizijske in internetne senzacije. Srčno se veselimo nove sezone in vsega, kar prinaša. Dobrih starih znancev, novih prijateljstev, predvsem pa ur in ur okusnih druženj, ki nas čakajo v 11. sezoni. Ostanite v naši družbi še naprej, prav kmalu se vam spet oglasimo z novicami o naši in vaši najdražji - Odprti kuhni.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se