Februarska sanjarjenja


Se nam le zdi, ali se je letos februar začel prej kot ponavadi? Z njim se je v naše misli prav potihem prikradlo sanjarjenje o pomladi, pa čeprav je zima z obema nogama še trdno na naših tleh. 


Tako pač je, ko z ekipo skozi neskončna možganska viharjenja o idejah za 11. sezono Odprte kuhne dobivamo vedno boljšo sliko o tem, kako bodo izgledala naša letošnja kulinarična druženja. Druženja, s katerimi bomo letos začeli že pred uradnim prihodom pomladi! Sončni žarki, ki nas zadnji teden vztrajno božajo tudi v pregovorno megleni in sivi Ljubljani, seveda k hrepenenju po čimprejšnji premieri nove sezone še pripomorejo. 


Prav kmalu vam povemo več o tem, kako se bo v enajsti sezoni razvijala zgodba naše in vaše najljubše kulinarične tržnice, dotlej pa naj vas le še enkrat spomnimo, da že naslednji mesec petki ne bodo več rezervirani le za kavč, dekico, skodelico toplega kakava in spremljanje najljubših serij, nadaljevank in nanizank … 


Prva epizoda 11. sezone Odprte kuhne bo na sporedu že v petek, 17. marca 2023, na Pogačarjevem trgu, najbolj priljubljenem slovenskem kanalu za kulinarične prireditve!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se