Odprto kuhno odpremo že čez en teden!


Ko pomislimo, kako daleč se nam je zdel začetek 11. sezone oktobra, ko smo zaključili jubilejno desetko, se kar malo posmehnemo. Zima je švignila mimo in (pred)pomladna premiera je dobesedno pred vrati!


Na Pogačarjevem trgu se na prvi Odprti kuhni sezone dobimo že čez točno en teden, v petek, 17. marca


Med 10. in 21. uro vas bomo pričakali s šopkom najboljšega, kar ponuja slovenska kulinarika – s svojimi ponvicami, voki, kastrolicami, vitrinami, kuhalniki riža, fritezami, žari, hladilniki, točilnimi napravami in vso dodatno opremo (vključno s širokimi nasmehi, kakopak!) vas bodo tam pozdravili dobri stari znanci prejšnjih sezon, z metuljčki v trebuhu in zdravo mero treme pa tudi lep nabor novincev, ki jih bomo vsi z odprtimi rokami sprejeli v veliko, srečno družino Odprte kuhne. Kdo pa so ti, ki bodo še popestrili naša petkova druženja, in kaj prinesejo s seboj, nas vprašate?


Na premieri bodo svoj debi proslavili (po abecednem redu, saj bi morali po nivoju našega navdušenja in okusnosti njihovih dobrot prav vse postaviti na prvo mesto): Boul z boulami, DiMatteo Gelateria z ameriškimi palačinkami in kavno-sladolednimi dobrotami, Dragon Street Food z zmajskimi kurtoši, Hiša Jerin s svinjskimi lički in slivovimi cmoki, Juicy Marbles s sočnimi alternativami, MEMON Prosciutto e Vino CF s pršutom in vinom ter Sladki Pisker s svežim štrudljem!


Da ne bo pomote, tudi že dobro znani akterji imajo nekaj novih asov v rokavu! Vsega vam še ne bomo izdali, da ne pokvarimo presenečenja, upamo pa, da vam je jasno, da bo treba priti s klapo, da boste lahko naročili vse in pokusili vsakega malo.


V naslednjih dneh polikamo zadnje podrobnosti in plešemo za sonce, v petek, 17., pa se vidimo, velja?

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se