Zdaj gre zares!


Pa smo dočakali ta dan, dan ko bo po dolgi zimi Pogačarjev trg spet odet v okuse, vonje, barve in zvoke Odprte kuhne! Ta petek, 17. marca, vas bo tam med 10. in 21. uro pričakalo kar 52 stojnic in še mnogo, mnogo več prešernih nasmehov. 


Z nami bo kar 8 novincev – Boul z boulami, DiMatteo Gelateria z ameriškimi palačinkami in kavno-sladolednimi dobrotami, Dragon Street Food z zmajskimi kurtoši, Hiša Jerin s svinjskimi lički in slivovimi cmoki, Juicy Marbles s sočnimi alternativami, MEMON Prosciutto e Vino s pršutom in vinom, Pekarna Ana z izjemnimi pekarijami ter Sladki Pisker s svežim štrudljem – pa tudi stari znanci so pripravili kup presenečenj in novosti. Pa si jih oglejmo …


Pri Amazeovi stojnici bomo stestirali cezarjevo solato, pokusili croffle in krofe pri Stories by Lea, se pri Bužinelih ustavili na debitantskemu vegi burgerju, preverili nove okuse pit in pins pri Pie Shopu in Pinsi Romani, počekirali kaj novega je v sladoledne bombice zapakirala Nika iz Bon Bona, si privoščili Altrokèjevo porchetto, po novem zavito v piadino, si pri Pišku pustili naložiti krompirček z novimi posipi (na primer s čedarjem in slanino), zagrizli v sočne Punktove burgerje, odkrili nova polnila Tavarnetinih kobariških štrukljev, raziskali sveže (tudi vegi!) kombinacije okusov v Food Pointovih hot dogih ter se pogreli z Majaronkino ribollito. 


Če bi našteli čisto vse novosti, bi vam lahko pokvarili presenečenje, a naj povemo, da bo skupaj z mnogimi jedmi, ki so si v dolgoletni zgodovini Odprte kuhne že prislužile svoje mesto v naših srčnih dvoranah slave, ta petek za štetje vseh jedi potrebnih kakih 200 prstov. A to ne bi smela biti težava - pridnih rok na stojnicah ne bo manjkalo, še veliko več pa bo tistih, ki bodo dobrote odnašale do vseh kotičkov slikovitega trga, nosile v usta slastne grižljaje ter dvigale kozarce v čast ponovnega snidenja.


Pridite nam podat roko ali stisnit kakšno petko, predvsem pa UŽIVAJTE V NOVI SEZONI!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se