Brina Cockcompetition


Brino je spet zamikalo, zato se je odločila prekršiti svoje pravilo. V družbo se bo podala še enkrat pred koncem leta, in sicer v soboto, 25. novembra. Nadela si bo najlonke ter nekaj kapljic parfuma, nato pa s plaščem odšuštela čez mesto do Aftrja na Nazorjevo, kjer se bo odvil prvi Brina Cockcompetition.

Med 16. in 18. uro se bo tam odvila serija delavnic miksologije, taktirko pa bo Brina zaupala vodilnim domačim ustvarjalcem, maestrom priprave alkoholnih in brezalkoholnih pijač Dominiku Gobcu, Galu Pilku in Anji Skrbinek. Njihove veščine boste sodelujoči lahko spoznavali skozi tri module: miksologija za začetnike, osnove domače miksologije ter spajanje jedi in koktejlov. Na delavnice se lahko prijavite tako, da nam pišete na info@odprtakuhna.si. Udeležba je brezplačna, število mest pa omejeno.

Opremljeni z novim znanjem se boste nato lahko sprostili ob spremljanju prvega Cockcompetitiona, v sklopu katerega se bodo izbrani tekmovalci pomerili v … pripravi koktejlov. Kaj ste pa mislili?! Takole bo: pet mojstrov, tri kategorije, resna in strokovna žirija ter vrsta odličnih koktejlov. A le eden od sodelujočih tekmovalcev se bo ob koncu večera lahko petelinil z nazivom zmagovalca Cockcompetitiona.

Več informacij bo nanizanih v dogodku na FB, naših e-novičkah, predvsem pa na Brininem FB in Insta.

Prvi Brina Cockcompetition bo potekal v sklopu projekta November Gourmet in zahvaljujoč odličnemu partnerstvu s Turizmom Ljubljana / Gourmet Ljubljana.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se